söndag 26 februari 2012

Intäkter vecka 8: 27 kr

Jag är rätt nöjd med denna vecka måste jag säga. Ingen stor summa men det är betydligt mer än tidigare, då jag knappt fyllt i några enkäter alls under veckorna på grund av lathet.

3 kommentarer:

  1. Kul att läsa om dina intäkter från undersökningar, jag ligger på ungefär samma som du, dvs några kronor i veckan. Jag har tagit tiden och det kan variera. De som ska ta tio minuter tar ca 8-9 min för mig och de som är uppemot 30-40 min tar oftast längre tid, oftast är de mer komplicerade. Men tveka inte att ta de långa undersökningar, kul när man är klar och man har fått snabba pengar! ;-)
    Överlag är det de svenska panelerna som stämmer bäst, de från Usa kan vara helt olika enl. min erfarenhet....
    Hur har du gjort med Cint-panelerna, är du med i alla?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är med i 21 Cint-paneler, men det är alldeles för många. Ungefär sex stycken tror jag är lagom. Nästa gång jag begär utbetalningar från alla panelerna så ska jag avregistrera mig från vissa paneler som jag har 0 kr på kontot på (detta för att inte förlora några intjänade pengar).

      Tack för din feedback på bloggen förövrigt. :)

      Radera
  2. många US paneler betalar hyfsat och har ett hyfsat utbud av enkäter men skickas ofta nattetid (för oss svenskar) och har då tillsammans med övrigt problemet att kvoterna fylls innan man hinner agera vilket stör mig ordentligt men men..
    jag håller även med ovanstående om attv hålla sig till ca 5 paneler via cint då det inte lönar sig att ha för många.
    jag har nu fått min första utbetalning via en av dessa paneler och det funkade bra och kundservice var kanon (hade lite frågor etc..)

    SvaraRadera