Ny?

Till er som direkt vill börja tjäna pengar på enkäter utan att behöva läsa en massa extra är det bara att klicka här.

Om du däremot vill läsa på en massa innan du börjar så ska jag givetvis inte hindra dig. :) Varsågod:

Är du helt ny på denna blogg? Känner du att upplägget för bloggen är lite svårt att förstå? Upplever du att jag använder svåra begrepp? Vill du veta lite mer om att tjäna pengar på enkäter? Då har du hamnat helt rätt.

För att förstå denna blogg fullt ut krävs lite förförståelse. Bli inte förskräckt nu, det är inte så farligt som det låter. Nedanför står allt du behöver förstå för att direkt komma in i hur bloggen är strukturerad, hur det fungerar med enkäter och så förklarar jag viktiga enkätbegrepp (enkätbegreppen är understrukna).

Hur det fungerar med enkäter
Paneler och enkäter
Jag har registrerat mig hos ett antal paneler. Du kan se en lista över dessa paneler genom att klicka här. Varje panel skickar då och då ut enkäter till den email som jag angav vid registrering hos panelen i fråga. Därför kollar jag emailen så ofta jag kan (helst varje dag). Sedan skriver jag ett blogginlägg efteråt om hur det gick.

Problematiken med paneler
Problemet är att man ofta inte får svara på enkäterna som kommer till emailen och varje panel skickar sällan ut nya enkäter. Dock tjänar man inte mer pengar bara för att man är med i massa paneler. Runt sex stycken paneler är lagom att vara med i. Mer om detta kan du läsa här.

Hur du får dina pengar
Jag går bara med i paneler som betalar ut pengar via PayPal (känner du inte till PayPal? Klicka här). Det finns paneler som betalar med presentkort, trisslotter, lotter till utdragningar osv. Dessa paneler är jag intre intresserade av. Alla dem paneler jag länkar till betalar alltså ut riktiga pengar via PayPal.

I och med att panelerna betalar via PayPal anger du inte någon information om ditt bankkonto till varje panel. Bra va? :)

Cint AB och Nepa - två bra enkätföretag
Alla de paneler som jag länkar till är antingen i samarbete med Cint eller Nepa. Konsekvensen av detta (som du behöver bry dig om) är att du ska gå med i ca 6 paneler. Men detta känner du säker till, om du läser denna text i kronologisk ordning.

Egentligen är det ganska överflödigt att läsa på om dessa paneler, men om du mot förmodan ändå vill det så är det bra att klicka här för att läsa om Cint, och här för att läsa om Nepa.

Bloggens struktur
Bloggen består egentligen bara av en massa flikar som du kan se relativt högt upp på sidan. Det säger sig nästan sig självt vad som står under dessa flikar, så klicka runt lite och bekanta dig med bloggen. Orkar du inte klicka runt så finns det förklaringar för varje flik längst ned under fliken "Kontakt/Om".

Nu är du officiellt redo för att läsa bloggen. Grattis! :)