söndag 4 mars 2012

Intäkter vecka 9: 18 kr

Jag gick precis alla enkäter jag fått de senaste dagarna. Jag trodde att det var mycket men det visade sig att jag fick massvis av en utav en och samma enkät. Så egentligen var det bara två enkäter. Med andra ord får jag fortfarande ganska lite enkäter för tillfället.

18 kommentarer:

  1. Hmm... Jag har förvisso bara hållit på sen den 8:e februari men jag har inte råkat ut för att man får samma enkät flera gånger och inte kan göra dem. Däremot har jag fått samma, tror jag, enkät från olika paneler och har kunnat göra dem. Konstigt...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag menade alltså att jag fick samma enkät skickad till mig flera gånger av olika paneler och att jag därför bara kunde besvara den en gång. Skumt att du kan svara på samma enkät flera gånger, det ska inte gå.

      Radera
    2. Då är det bara att tacka och ta emot då...! ;-)
      Förresten, det verkar som att Nepa sammarbetar genom Cint nu, anmälde mig till Discovery-panelen och den var kopplad till Cint. Synd isf, hade varit kul med ett alternativ att få fler enkäter från!

      Radera
  2. Gjorde precis en enkät från Besvaranu.se-panelen och kom därmed över 50 kr gränsen! Så nu har jag fått in mina första pengar på mitt Paypal-konto....! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. johanna_berg83@yahoo.se29 april 2012 kl. 19:37

      Jag hittar inte ens var jag loggar in på besvaranu.panelen!:S

      Radera
    2. Sidan finns inte för mig längre. Men du har ju en del andra paneler att välja på här, johanna:

      http://enkater.blogspot.se/p/lankar.html

      Radera
  3. hallå där :) har fyllt i ca. 70 olika enkäter från nov 2011 och fått ut 200kr till paypal och 100kr presentkort, så man blir inte miljonär men det är ganska kul.

    kenneth

    SvaraRadera
  4. Kul att du är nöjd Kenneth! Du verkar dock inte ha fyllt i särskilt långa enkäter då genomsnittet hamnar på drygt 4 kr/enkät. Har du valt att inte fylla i långa enkäter medvetet?

    Förövrigt måste jag fråga om din hälsningsfras är inspirerad från Filip Hammar. ;)

    SvaraRadera
  5. Hejsan, nä ingen inspiration från Filip :) jag har i stort fyllt i alla enkäter som kommit till mig, om det gått. Har inte sett ngt. om de långa enkäterna, men brukar inte vara med på de med webcam. Jag får inte så många enkäter i veckan kanske 2-4 st.är det någon av er som även fyller i enkäter på andra språk tex. engelska ? och kan man tjäna mer då, har ju sett fantasi annonser om att man kan tjäna mkt. då, men tror knappast på det.

    kenneth

    SvaraRadera
  6. Jag har fyllt i en del enkäter på engelska, men tvärtom ger de mindre betalt. Oftast "luras" man med att man får poäng som när man räknar om de i kronor inte ger alls mycket. T ex Mysurvey gav mig 1300 poäng för två st 50 mins enkäter, som varde minst två timmar sammanlagt. 1250 poäng kunde lösas in mot 10€, dvs ca 88 kr. Det ger ~45 kr/timmen, ingen höjdarlön precis.
    Palm Research ger 0,75$ för sina enkäter. Dessa ska vara i mellan 10-12 minuter men för det mesta får du även 15-20 minuters enkäter! Räknar vi på ett snitt på 15 minuter ger det en timlön på mindre än 20 kr...
    Jag fortsätter leta efter de enkätföretag som sägs ge uppemot 20$ för en enkät men de är troligen en myt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja precis. Ska bli spännande att se om du lyckas få ut pengarna också.

      Jag är så trött på det här. När man visar dessa svenska paneler så blir man nästan utskrattad av vissa, som sedan hävdar att det finns bättre enkätsidor (då brukar de syfta på engelska sidor). Dock har jag aldrig fått höra någon sida som faktiskt är bättre än de svenska Cintpanelerna. Även om det inte är mycket så får man ju betalt på en gång (och då i pengar dessutom) av de svenska panelerna.

      Tack så mycket Daniel för att du motbevisar denna myt om engelska paneler! :)

      Radera
  7. Hej!

    Är ny här på sidan och ganska ny när det gäller internet-undersökningar.

    Jag såg att Mysurvey bara verkar ge ut presentkort som utbetalning för de undersökningar man gör, detta tycker jag personligen är rätt värdelöst, jag vill häldre ha riktiga pengar än nån sketen triss-lott eller ett presentort på 10euro på IKEA.

    Känner ni förresten till Globaltestmarket.com?
    Det är en seriös internationell survey-sida som ger betalt i poäng för varje undersökning du gör och när du har nått 1000 poäng på ditt konto kan du göra en utbetalning på 50$ som 1000poäng motsvarar.
    Jag har fått ungefär mellan 25-40 poäng per undersökning har ca 135 poäng justnu.
    Det är en helt ok sida men om man bor i Sverige får man ju så klart inte så jätte många undersökningar skickar till sig precis, men den sidan funkar bra.


    /Mvh
    Mats

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!

      Jag har varit medlem hos Globaltestmarket för länge sedan. Räknar man på dem uppgifter du ger så tjänar man ju max ca 13 kr/enkät. Så det är ju ingen större skillnad gentemot svenska paneler. Dessutom är ju utbetalningsgränsen ungefär 7 gånger större hos Globaltestmarket än hos svenska paneler.

      Radera
    2. Hej!

      Mysurvey har utbetalning till Paypal, har själv begärt ut 10€ därifrån.

      Radera
    3. Hallå,

      Okej Admin, jo det är lite surt att man måste samla ihop hela 1000poäng innan uttag, har själv fått ihop 170 poäng nu och vart medlem på Globaltestmarket för 3 veckor sedan, om jag lyckas samla ihop ca 200poäng/månad kan jag göra mitt uttag om ca 4 månader hehe.
      Vad är dina erfarenheter av Globaltestmarket?

      Okej Daniel, det lät inte så dumt!
      Men gjorde du ditt konto via se.mysurvey.com eller via vanliga sidan amerikanska sidan?

      Mvh
      Mats

      Radera
    4. Det var länge sedan jag körde med Globaltestmarket men jag kommer ihåg att det var något som gjorde att jag inte gillade dem, exakt vad kommer jag dock inte ihåg.

      Radera
    5. Jag gjorde min utbetalning via Mysurveys svenska sida, men det ligger lite "dolt", man får välja Paypal till vänster i listen. Förvalt ligger det presentkort och sådant. Kolla noga nästa gång..! :-)

      Jag tycker Globaltestmarket ger sämre betalt än de svenska sidorna, enkäterna varar betydligt länge dessutom!

      Radera