söndag 22 maj 2011

Veckans intäkter: 4 kr

En mycket tråkig vecka. Vad jag tycker är intressant är att jag har haft många veckor där jag bara tjänat pengar på en enkät under veckan, men det har aldrig hänt att jag tjänat 0 kr under en vecka. Är det bara en slump eller kommer det alltid minst en allmän enkät som alla kan fylla i, varje vecka?

4 kommentarer:

  1. Tja!
    Jag har nu bokfört mina inkomster på enkäter under 1 månad och har kommit fram till följande.

    Min totala inkomst blev 53kr. Jag är medlem i 5 paneler och fick minst 1 från varje under denna månaden. Dock fick jag mer/ bättre enkäter från vissa medans jag fick mindre (en enkät 3-4kr) från andra.

    Jag tänkte pröva att under nästa månad gå med i ytterligare 3 och se om det blir någon skillnad till det bättre. Sen om de som jag fick få enkäter från denna månaden inte blir bättre så avregistrerar jag mig där så man är kvar i dom som ger mest utdelning.

    Jag vet inte m det spelar någon roll om jag skriver vilka paneler jag får mest från eftersom det är olika målgrupper så alla kanske inte får samma ändå.

    Detta är hur det ligger till so far.
    Kan höra av mig igen nästa månad och säga hur det gått ;)

    SvaraRadera
  2. Tjenare Gyllenblue!

    Kul att du återkom och delade med dig av dina siffror! :)

    Det vore spännande att se om det blir några förändringar nu till nästa månad för dig. Med hjälp av dina siffror kan man se hur många paneler som är lagom att vara med i.

    SvaraRadera
  3. Ja vi får väl se =P
    Dom 2 första jag gick med i är fortfarande dom jag får mest från. Ska se om dom andra lönar sig efter ett tag. Blir 2 paneler till denna månaden så nu är det 7st totalt.

    Stay tuned! ;P

    SvaraRadera