onsdag 20 april 2011

Onsdagens intäkter: 20 kr

Idag har jag fått en stor enkät värd 20 kr. Dock gick den förvånansvärt snabbt, den tog kanske mellan 10-15 minuter. Jag kontrollerade att jag fick pengarna till mitt saldo så jag antar att det inte blivit något fel.

6 kommentarer:

  1. Hey!
    Jag håller själv på med paneler och undersökningar och har verkligen letat efter sidor som betalar ut pengar och inte presentkort. Kanonbra med din lista där!
    Jag undrar bara, du skriver att man inte tjänar pengar på att gå med i flera paneler. Jag är med i Panel.se och Discovery Panel och får 2-3 undersökningar per månad. Jag hade gärna fått fler...det jag undrar är, får du fler enkäter skickade till dig när du är med i flera paneler? Hur många får du i månaden ca? Man kan ju markera att få 6 per månad, vilket jag har gjort, så man borde ju kunna komma upp i det tycker jag. Alla tips välkomna, om du vill dela med dig ;P

    SvaraRadera
  2. Tjenare!

    Jag får oftast minst två unika enkäter per vecka (jag räknar alltså inte med massutskick av en och samma enkät som bara får besvaras en gång). Dock händer det ofta att jag inte får besvara enkäten då jag öppnar den.

    Dock är det anmärkningsvärt att du får så lite enkäter. Du har markerat att du vill ha maximalt med enkäter per månad, så felet ligger uppenbarligen inte dör. De enda orsakerna jag kan komma på är:

    - Du har fyllt i kontaktinformation som inte tilltalar många undersökningar.

    - Två paneler är för lite (mest trolig anledning).

    Det kan tyckas konstigt att jag uppmanar dig att gå med i fler paneler nu när jag varit så aktiv med sprida budskapet om att inte gå med i för många paneler. Ordspråket "Lagom är bäst" passar bra in här. Jag är själv medlem i 22 paneler för tillfället vilket är på tok för mycket. Innan var jag med i 37 paneler och jag har inte märkt någon skillnad i intäkter sedan alla avregistreringarna.

    MEN om man är med i två paneler kanske det gör skillnad att gå med i några fler. Jag har inte kommit fram till hur många paneler som är perfekt att vara med i.

    Det blev lite rörigt svar men mitt svar är helt enkelt att du kan testa att gå med i NÅGRA fler (men inte alltför många). Kanske jobbigt för dig att jag inte ger några exakta siffror, men jag vet som sagt inte svaret på den frågan.

    Om du nu väljer att gå med i några fler paneler är du välkommen att berätta om du fick fler enkäter. Med hjälp av dina "enkäterfarenheter" kan vi kanske komma fram till det idealiska antalet paneler att vara medlem i.

    Kul förresten att du valt att följa min blogg! Det gör mig väldigt glad och motiverad till att fortsätta med projektet. :)

    Jag får även be om ursäkt för ett långt och flummit inlägg. Det är sent och jag skriver på mobilen. ;)

    Godnatt!

    SvaraRadera
  3. Haha ingen fara =P Jag fattar vad du menar och det är ju huvudsaken.

    Jag hade tänkt att gå med i 3 till att börja med. Har bara inte hittat några innan som betalar ut pengar istället för presentkort.
    Jag får mest enkäter från Discovery och dom gäller mest deras program så bara därför borde det ju finnas andra enkäter om man går med på andra sidor.

    Om jag registrerar mig och låter det gå ca en månad så kan jag ju höra av mig igen och säga om det har förbättrats eller ej så får du info från en annan part också =P

    Lycka till och tack för tipsen! ^^

    SvaraRadera
  4. Låter som en jättebra plan! Jag skulle ha gjort samma sak i din situation.

    Lycka till!

    SvaraRadera
  5. Jag försöker också med undersökningar i undersökningssyfte för att kommentera mina besökare. Annars tycker jag också att man ska vara med många undersökningssajter för att tjäna pengar med jämnt flöde. Dock kan man kombinera även med andra möjligheter tycker jag under tiden

    SvaraRadera
  6. Hej Malgorzata!

    Det tjänar inte till att vara med i JÄTTEMÅNGA Cintpaneler. Dock kanske det kan löna sig att vara med i många paneler om Cint inte ligger bakom alla. Men jag känner inte till några paneler som Cint inte ligger bakom där man får betalt via PayPal och som faktiskt fungerar. Känner du möjligtvis till några sådana paneler som du vill dela med dig av?

    Vad menar du med "andra möjligheter"? Det låter intressant! :)

    SvaraRadera