fredag 14 januari 2011

Dagens intäkter: 4 kr

Det känns lite surt måste jag säga. Jag hade hur mycket undersökningar som helst i min inkorg (över 10 st). Men jag fick bara besvara en. Det blir så när man är medlem i många Cintpaneler - samma undersökning skickas ut flera gånger.

10 kommentarer:

  1. blev lite nyfiken på det här men har kollat runt lite och verkar som om att alla paneler som är "powered by cint" kan man bara registrera sig med ett konto per emailadress för att få ersättning för undersökningen. Finns det någon undersökning som inte är "powered by cint" utan bara av nepa? visst jag kan ha fel men känslan är att det är emailadressen som styr. Jag regade mig dock på ett konto på cint så får jag se hur mycket/många undersökningar jag får...

    SvaraRadera
  2. Hej Johan!

    Du kan registrera dig med samma emaladress hos flera olika Cintpaneler. Dock kan du inte ha samma användarnamn hos alla paneler.

    Jag kanske har missförstått det där med Nepapaneler. Alla Nepapaneler kanske är i samarbete med Cint. Jag får ta och kolla upp det.

    Tack för din kommentar Johan! :)

    SvaraRadera
  3. ja du kan registrera dig med samma emailadress men får du betalt om de olika användarnamnen har samma emailadress. Var lite det jag menade... kan vara därför alla undersökningar inte fungerar... kanske mer lönsamt och ha typ 4-5 emailadresser och konton hos cint?

    SvaraRadera
  4. Eftersom du kan registrera dig med samma email hos flera Cintpaneler så kan du också betala ut hos de olika panelerna.

    Anledningen till att alla undersökningar inte "fungerar" är som du säger för att de olika panelerna skickar ut samma enkät (en enkät får bara besvaras en gång).

    Som du säger så är det bäst att vara medlem i några stycken paneler vilket jag försöker skriva så mycket jag kan på denna blogg. Jag är medlem i alldeles för många paneler just nu.

    Tack för din kommentar Johan! ;)

    SvaraRadera
  5. Men i och med att alla paneler är kopplade till cint så är det inte så att du bara får 6 olika undersökningar som du får betalt för men att de bara hamnar på olika konton? Men jag testar med ett konto ser vad jag får för undersökningar ska ju få ca 6 st månaden kommer rapportera vid senare tillfälle om utgången....

    SvaraRadera
  6. Jo, så tänker jag med. Men jag har hört från en som jobbar på Cint att det lönar sig att vara med i några paneler. Dessutom är jag övertygad om att jag får mer än 6 st OLIKA enkäter varje månad.

    Dock så vore det trevligt om du rapporterade om hur många enkäter du får/hur mycket du tjänar som medlem hos en panel i framtiden. :)

    SvaraRadera
  7. Jag har olika inlogg till alla, men samma epost, har även mixtrat med o försöka ändra så "jag är olika personer" dvs alltifrån mitt riktiga jag, till min syster osv, dvs när det gäller socialstatus, inkomst sysselsättning sånt man tycker dom borde gå efter när dom gör urvalet. Detta verkar inte ha gjort någon skillnad. Utan får fortf en hel del där jag direkt får avslag.

    Men jag hade en undersökning ang öl för nån vecka sen där samma undersökning kom till 4-5 olika paneler o jag fick göra alla, á 15kr/st.

    SvaraRadera
  8. Till Peder:

    Jag rekommenderar att du är så ärlig som möjligt. Företag betalar stora pengar för att få våra svar och då tycker jag att de ska ha sanningsenliga svar som de kan ta del av.

    SvaraRadera
  9. Jag glömde ta med dom två andra jag e med på.

    http://se.toluna.com/
    i särklass den som jag får mest undersökningar från.

    asiktstorget.se har väldigt många undersökningar där man bara får biljetter till nå lotteri, men har även en del som betalas ut i poäng som man sen kan lösa in. Jag brukar göra även lotteriundersökningar men brukar då svara på så sätt så jag med flit ska bli utesluten o inte få svara klart på undersökning.


    http://www.dinasikt.se/ rekommenderar den med.

    http://se.mysurvey.com/ får jag relativt många undersökningar från men den väntar jag med o rekommendera. Anledningen är att jag kommit upp o tillräkcligt många poäng o inte fått ut presentkortskoden än, begärde det den 16/12 :( har mailat o fick svar i början att dom skulle skicka det vidare till ansvarig för det, men inte fått svar på mailet än.

    Har du nå msn eller facebook eller nå kan man "lufta" synpunkter o åsikter lite lättare, eller en mail.

    SvaraRadera
  10. o ja jag vet att man ska ärlig, dessa ändringar i min profil gjordes endast för att ytterligare "felsöka" o ta reda på vad som gör att vissa funkar o vissa inte

    SvaraRadera