lördag 25 juni 2011

Veckans intäkter: 13 kr & Tips från Gyllenblue

En väldigt medioker vecka. Dock har det inte tagit många minuter av denna vecka att tjäna ihop dessa kronor.

Uppdatering: Läs Gyllenblues kommentarer för bra "enkättips".

Tack så mycket Gyllenblue! :)

4 kommentarer:

  1. Hej! Tillbaka för ännu en rapportering. Tiden går fort! =P

    Denna månaden har gått riktigt bra. Fick ett par enkäter med mer utbetalning samt så hoppade jag på en undersökning i stan som gav mig 200kr i Rikspresentkort direkt.

    Total inkomst denna månaden blev 85kr.
    Jag är nu med i 7 paneler och det är bara en som sackar efter (fick inte en enda från den panelen denna månaden). Så jag går nog inte med i fler för tillfället eftersom jag får såpass många från alla.

    Kanske värt att tillägga att dom två jag varit med i längst får jag fortfarande mest enkäter från. Dom andra får jag kanske 2-3 st enketer från per månad och jag får defenitivt mer än 6st per månad som man kan markera att man vill ha i varje panel.

    Hoppas detta var nyttig info =P Kan rapportera igen nästa månad för att se om det håller i sig.
    Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Tillägg, alla paneler jag är med i har olika "tema" eller vad man säger. Jag har inte gått med i 2 st som handlar om mat eller hus/hem eller resor. Hitta paneler som är olika =)

    SvaraRadera
  3. Riktigt bra tips! Nu kan man tills vidare anta att 6 st paneler är lagom att vara med i. Dessutom skrev du mycket annat bra. Jag länkar till detta under fliken "Sammanfattning".

    Tusen tack Gyllenblue! :)

    SvaraRadera
  4. Det var så lite =P Detta kan ju dock variera beroende på vilken målgrupp man ingår i. Vart man bor, hur gammal man är, vad man jobbar med etc. Men detta verkar fungera för mig just nu i alla fall ^^

    SvaraRadera