tisdag 30 november 2010

Jag har fullt upp

Som student så får man ibland mycket att göra, ibland är det väldigt lugnt. Just nu har jag en del för mig, så jag hinner inte att fylla i enkäter idag. Jag har dock bara fått en, och den är från Din Åsikt. Det tar emot att fylla i från just dem eftersom jag bara får betalt i presentkort. Hade det varit en kort enkät från en annan svensk panel hade jag fyllt i. Så var det t.ex. i går.

13 kommentarer:

 1. En fråga:

  Hittade Panelsök på nätet. Det står att man tjänar 5-50 kr / enkät. Har du testat dessa och hur mycket anser du själv isf att man tjänar per enkat och hur mycket kan det bli per månad?

  SvaraRadera
 2. Hej "Anonym"!

  Tack så mycket för din fråga! :)

  Jag har för mig att jag varit inne på www.se.panelsok.net tidigare men jag har inte registrerat mig. Sidan ser väldigt intressant ut måste jag säga. Dock tycker jag att det är lite konstigt att man måste bli medlem för att få veta sidorna. De kan väl bara presentera sidorna som jag gjort på min blogg under fliken "Länkar".

  Om du eller någon annan registrerar er på Panelsök så får ni jättegärna skriva en kommentar var ni tyckte och hur det fungerade. Det är inte omöjligt att jag testar sidan i framtiden. Det vore även trevligt att veta om det kostar något. Det står att registreringen är gratis, men kostar det något sedan? Spammar dem? Listar dem paneler som ger betalt via PayPal och inte genom presentkort/trisslotter?

  Angående din fråga (äntligen ;)) så brukar man få betalt lite mindre än en krona per minut. Får du en undersökning som tar 5 minuter brukar du få 4 kr. En undersökning på 20 minuter brukar ge ca 16 kr. Det maximala som jag fått betalt är 25 kronor tror jag, men då tog undersökningen 30 minuter! 50 kr låter väldigt mycket, då måste enkäten ta över en timme. Men jag jobbar bara med paneler som är i samarbete med Cint AB (du kan se vilka paneler det gäller under filken "Länkar"). Jag vet inte vad det är för paneler som Panelsök listar.

  SvaraRadera
 3. Tack för utförligt svar. Får ser om ajg testar detta framöver, men som du säger är nog upp mot 50 spänn per enkät väldigt ovanligt.

  SvaraRadera
 4. Inga problem!

  Om du testar sidan framöver du är du som sagt välkommen att berätta vad du tyckte om sidan, om du vill dvs.

  Tveka inte att fråga igen om du har fler frågor i framtiden!

  SvaraRadera
 5. Varför inte testa yougov? Där tycker jag att betalningen är väldigt bra och för poängen kan man köpa saker för på deras sida. I vissa undersökningar kan man få 150 poäng :-).

  SvaraRadera
 6. Jag är främst intresserad av att få pengar i handen. 150 poäng säger mig ingenting.

  Problemet med sådana paneler är att man i slutänden bara får en massa skräp som man egentligen inte ville ha. Dessutom måste man lägga ned ganska mycket tid för "skräpet". Man måste visserligen lägga ned mycket tid hos paneler som betalar i pengar också, men grejen här är att man är med i flera paneler, vilket gör att slutsumman blir helt okej för den tid man lägger ned.

  SvaraRadera
 7. Hej. jag provade nån gång förr och nu har Toluna köpt Cint . Toluna Sorterar Bort Åldersgrupp osv. Då Slipper de Betala. Det Finns ingen Survey som är Seriös. jag jobbar för Frossle de betalar men det dröjer länge innan det blir utbetalbart. se min perversan.bloggo.nu och kolla Blossip. osv. Hejdå

  SvaraRadera
 8. Så jag har tänkt prova detta nu.. men är inte helt 100% på vad jag skall göra, några tips?

  SvaraRadera
 9. Till "Anonym" som postade den 10 januari:

  Kika under fliken "Så funkar det".

  Lycka till!

  SvaraRadera
 10. Registrerade mig på panel sök tyckte frågorna var skumma om lån krediter osv. Avregistrerade mig och dagen efter var jag bombad av telefon försäljare som hänvisade till frågor som jag fyllt i på nätet. Väldigt besviken och fick inte ens betalt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också dålig erfarenhet av de då man blir uppringd av telefon försäljare efter att man varit kontakt med Panelsök.

   Radera